TarnovoConf

TarnovoConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Събитието се организира със съдействието на "Клуб на програмистите във Велико Търново".

25 Юни 2022

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хакерспейс Велико Търново

Областен център Велико Търново

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. Работилница по електроника за деца от 8 до 18 години
 4. MySQL за начинаещиГеорги Кодинов
 5. Бъди по-бърз с тези инструменти за продуктивност: i3wm, vim, и другиТодор Тодоров
 6. Кариерно развитие за напредналиДаниела Назим
 7. Обяд
 8. OpenStack HomeLabКалоян Котларски
 9. Водене на преговори за начинаещи: какво научих?Любомир Филипов
 10. Почивка
 11. Цифрова несигурностСава Чанков
 12. Lightning talks
 13. Закриване
 14. Афтър парти

Спонсори

Златни

FFW Melon Kin + Carta

Сребърни

MentorMate

Партньори

Клуб на програмистите Велико Търново Dev Craft

С медийната подкрепа на

dev.bg

Лектори

Thumb image

Георги Кодинов

Георги работя върху кода на MySQL от много години. Сега ръководи екип от разработчици разпръснат по света. Работи от къщи дълго преди това да стане модно или неизбежно

Thumb image

Тодор Тодоров

Програмист от '90-те, поддръжник на свободния софтуер, съосновател в Intway.

Thumb image

Даниела Назим

Работя с ИТ лидерски екипи от 2013-та година на мениджърска позиция, а в областта на Човешки ресурси съм вече 15 години. Развиването на хората в организациите и фирмената култура са моят основен фокус, водила съм лидерски обучения, центрове за оценка и обучения за меки умения. В момента съм на позиция People Experience Manager в Endava, а през март се сертифицирах като коуч по Позитивна интелигентност.

Калоян Котларски

Калоян работи като системен администратор в StorPool Storage и администрира OpenStack инсталациите. Занимава се с OpenStack от близо 10 години, като първоначално започва да се интересува от информационните технологии чисто любителски, като в последсвие превръща интереса си в свое признание и професия. Интересува се от това как работят големите публични cloud-ове и как се автоматизира процеса по deployment и експлоатация на software.

Thumb image

Любомир Филипов

Любомир Филипов e IT специалист с опит над 15г. Той е Group Architect и Deputy Program Manager на програма "Polaris", която е част от международната софтуерна компания FFW Agency. Разработвал е различни софтуерни решения за агенции от Австралия, Германия, САЩ и Нова Зеландия. Той е лектор на международни конференции и преподавател по дисциплините PHP и Шаблони за софтуерен дизайн към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. През последните 10 години активно организира турнири, хакатони, конференции, свързани с компютърните науки и е сертифициран възпитаник на Harvard Business School online, като специализира в Leadership and Management.

Thumb image

Сава Чанков

Бакалавър от Факултета по математика и информатика на Софийския университет „Свети Климент Охридски“, Сава Чанков разработва уеб приложения от 2003. Заедно с Деница Белогушева, също възпитаник на ФМИ, през 2007 основава тутуф - първата българска фирма, която работи изцяло с Ruby on Rails. Растящото сървърно натоварване го принуждава последните години да се занимава изключително с DevOps, а последната година - с docker контейнеризацията на основното им приложение.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип