TarnovoConf

Live Streaming

Гледане в друг медия плейър:

rtmp://strm.ludost.net/st/tarnovoconf (RTMP поток, поддържан от VLC и по-добрите медия плейъри)

http://strm.ludost.net/hls/tarnovoconf.m3u8 (HLS поток, поддържан от Android, iOS, както и VLC)

TarnovoConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Събитието се организира със съдействието на "Клуб на програмистите във Велико Търново".

07 Октомври 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хакерспейс Велико Търново
бул. България 24

Областен информационен център - Велико Търново

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. 1-ва и 2-ра година „Софтуерно инженерство“Борислав Трайков
 4. BDD For The Rest of UsБоян Йорданов
 5. Resource management in LinuxМариян Маринов
 6. Обяд
 7. За стартъпите и погребениятаЯна Петрова
 8. POMMЯнко Симеонов
 9. High Availability SOA APP with GlusterFSВладимир Витков
 10. Кафе и разговори (а може би бира?)
 11. Lightning talks
 12. Дискусия за възможностите
 13. Закриване

Лектори

Thumb image

Борислав Трайков

Борислав се занимава предимно с DevOps и тестова автоматизация. Обучава кадри на всички позиции, които е заемал вече 11 години. Мотивацията му е проста: помагали са му на него, затова помага и той.

Thumb image

Боян Йорданов

Боян е програмист и работи основно с PHP, Javascript и от известно време Ruby. Когато не се занимава с това участва активно в местните общности като помага с организацията на две потребителски групи - PHP Varna и VarnaJS и подкрепя VarnaLab и други инициативи в града.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Яна Петрова

Яна Петрова е човек с идеи и разнообразни интереси в областта на маркетинга, комуникациите и хората. Обича да пишв, да готви, а понякога и да ги комбинира. От 8 години и малко развива CoKitchen, а доскоро координираше OpenFest.

Thumb image

Янко Симеонов

Янко е от ВарнаЛаб и се занимава с програмиране от 17 години, а от няколко години проповядва използването на PostgreSQL и бягането от ORM-ите като цяло. Хейти много Mongo (DB не трябва да се слага в името му :) )

Thumb image

Владимир Витков

Владимир е системен администратор от над 10 години. Има опит във всякакви шарени сфери като телеком и най-обикновен съпорт. През последните 3+ години активно му се налага да работи с облачни услуги и да развива инфраструктурата и автоматизацията, необходима за правилното функциониране на вашата услуга/сайт. Сблъскал се е с най-приятните и най-неприятните моменти от работата.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип