TarnovoConf

TarnovoConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Събитието се организира със съдействието на "Клуб на програмистите във Велико Търново".

17 Юни 2023

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Народно читалище "Надежда"
ул. „Читалищна“, 5000 ж.к. Варуша-юг, Велико Търново

Програма

  1. Кафе
  2. Откриване
  3. Cooking for geeks - 10 years laterЯна Петрова
  4. Платформа за подобряване на качеството, генериране и изпълнение на автоматизирани тестовеТонислав Троев
  5. Аутентикация в MySQLГеорги Кодинов
  6. Обяд
  7. C4 Architecture ModelКрасимир Байлов
  8. You may not need a Single Page ApplicationВенцислав Николов
  9. Почивка
  10. Бизнес анализ, или успешна кариера в софтуерния сектор без програмни уменияПетя Петкова
  11. Необходимото зло – изкуственият интелектЛюбомир Филипов
  12. Lightning talks
  13. Закриване
  14. Афтър парти

Спонсори

Златни

MentorMate

FFW

Партньори

Клуб на програмистите Велико Търново Dev Craft

С медийната подкрепа на

dev.bg

Лектори

Thumb image

Яна Петрова

Яна Петрова е човек с идеи и разнообразни интереси в областта на маркетинга, комуникациите и хората. Обича да пишв, да готви, а понякога и да ги комбинира. От 8 години и малко развива CoKitchen, а доскоро координираше OpenFest.

Thumb image

Тонислав Троев

Тонислав Троев е Product Technical Lead в OneBit Software. Той е редовен участник в състезания по програмиране, олимпиади и хакатони. Отличен е като “Топ студент” за 2022 година и е носител на едноименната стипендия “Джон Атанасов”. Победител е в два от най-престижните кокурса в областта на информатиката – конкурса на БАИТ (категория “Младежка награда”) и СофтУниада. Включен е в индекса "Топ 100 влиятелни ИТ личности" за 2023 година. Има богат опит като лектор в курсове по приложно програмиране – част е от преподавателския екип на SoftUni, SiT и Националната програма “Обучение за ИТ кариера”.

Thumb image

Георги Кодинов

Георги работя върху кода на MySQL от много години. Сега ръководи екип от разработчици разпръснат по света. Работи от къщи дълго преди това да стане модно или неизбежно

Thumb image

Красимир Байлов

Красимир е съосновател и CTO на Intway и RateMate. Има над 15 години опит в ръководенето и реализирането на множество технологични проекти. Интересите, както и професионалните цели, са му свързани си изграждането на технологични стратегии, които оптимизират бизнес резултатите на компаниите. В практиката си е работил с малки стартъпи и големи компании като IBM, SAP, DELL, Allianz.

Thumb image

Венцислав Николов

Венцислав е програмист и организатор на Elixir Sofia meetup. През деня пише основно на Ruby, а вечер на Elixir. Харесва сноуборд, аниме и бира.

Thumb image

Петя Петкова

Петя Петкова е Business Analyst в МенторМейт, където работи от 2020 г. Стартирайки на стажантска позиция, само след шест месеца става Junior Business Analyst, а година и половина по-късно получава следващото си повишение. Един от любимите ѝ проекти, по които работи, е свързан с подобряването на физическото и психичното здраве на потребителите чрез лични предизвикателства. В свободното си време обича да танцува народни танци и да се занимава с градинарство.

Thumb image

Любомир Филипов

Любомир Филипов e IT специалист с опит над 15г. Той е Group Architect и Deputy Program Manager на програма "Polaris", която е част от международната софтуерна компания FFW Agency. Разработвал е различни софтуерни решения за агенции от Австралия, Германия, САЩ и Нова Зеландия. Той е лектор на международни конференции и преподавател по дисциплините PHP и Шаблони за софтуерен дизайн към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. През последните 10 години активно организира турнири, хакатони, конференции, свързани с компютърните науки и е сертифициран възпитаник на Harvard Business School online, като специализира в Leadership and Management.

After Party

Ресторант ЕГО
ул. „Стефан Стамболов“ 79, Велико Търново

Записвания

Архив

Контакти:
Екип