TarnovoConf

Live Streaming

Гледане в друг медия плейър:

rtmp://strm.ludost.net/st/tarnovoconf (RTMP поток, поддържан от VLC и по-добрите медия плейъри)

http://strm.ludost.net/hls/tarnovoconf.m3u8 (HLS поток, поддържан от Android, iOS, както и VLC)

TarnovoConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Петото издание на събитието се организира със съдействието на "Клуб на програмистите във Велико Търново" и подкрепата на SiteGround и FFW Agency.

07 Октомври 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хакерспейс Велико Търново
бул. България 24

Областен информационен център - Велико Търново

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. 1-ва и 2-ра година „Софтуерно инженерство“Борислав Трайков
 4. BDD For The Rest of UsБоян Йорданов
 5. Resource management in LinuxМариян Маринов
 6. Обяд
 7. За стартъпите и погребениятаЯна Петрова
 8. POMMЯнко Симеонов
 9. High Availability SOA APP with GlusterFSВладимир Витков
 10. Кафе и разговори (а може би бира?)
 11. Lightning talks
 12. Дискусия за възможностите
 13. Закриване

Лектори

Thumb image

Борислав Трайков

Борислав се занимава предимно с DevOps и тестова автоматизация. Обучава кадри на всички позиции, които е заемал вече 11 години. Мотивацията му е проста: помагали са му на него, затова помага и той.

Thumb image

Боян Йорданов

Боян е уеб програмист в Shtrak. Работи основно с PHP и JavaScript. Извън работата организира PHP Varna и когато времето го позволява, ходи за риба.

Thumb image

Мариян Маринов

Мариян е системен администратор по душа. Занимава се с Линукс от 16 години. Той е партньор и управител на 1H Ltd. - фирма, която пише софтуер за server management специфично за hosting доставчици. Голям фен е на Open Source софтуера и редовно говори на различни Open Source конференции на Балканите. Той също помага и за случването на OpenFest - най-голямата българска Free and Open Source конференция. В свободното си време води курсове по Системна администрация и Мрежова сигурност в Софийски университет и Telerik.

Thumb image

Яна Петрова

Яна Петрова е човек с идеи и разнообразни интереси в областта на маркетинга, комуникациите и хората. Обича да блогва, да готви, а понякога и да ги комбинира. От 2 години и малко развива CoKitchen, a от вече почти 5 координира конференциите от IT Tour и OpenFest.

Thumb image

Янко Симеонов

Янко е от ВарнаЛаб и се занимава с програмиране от 17 години, а от няколко години проповядва използването на PostgreSQL и бягането от ORM-ите като цяло. Хейти много Mongo (DB не трябва да се слага в името му :) )

Thumb image

Владимир Витков

Владимир е системен администратор от над 10 години. Има опит във всякакви шарени сфери като телеком и най-обикновен съпорт. През последните 3+ години активно му се налага да работи с облачни услуги и да развива инфраструктурата и автоматизацията, необходима за правилното функциониране на вашата услуга/сайт. Сблъскал се е с най-приятните и най-неприятните моменти от работата.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип