TarnovoConf

TarnovoConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Събитието се организира със съдействието на "Клуб на програмистите във Велико Търново".

16 Април 2016

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Арена Търново
гр. Велико Търново, ул. Славянска 2

Програма

  1. Кафе
  2. Откриване
  3. Social Engineering - Or How to Steal Your IdentityМариян Маринов
  4. Риба, рак или щука - автори на техническа документацияДесислава Михайлова
  5. iOS 9 for DevelepersБогдан Ковачев
  6. Обяд
  7. Непознатите виртуални световеСтефан Ставрев
  8. Отново микроконтролери - или как да направим for цикъл като ползваме хардуера. Паралелна обработка и работа с данни.Невен Боянов
  9. Кафе и разговори
  10. Unconference slot - Dubugging System Resources
  11. Писна ми от бизнес програмиране: Първи стъпки в правене на игри с Unity3DЛъчезар Канавров, Стоил Стойчев
  12. Lightning talks
  13. Закриване

Лектори

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Десислава Михайлова

Преди пет години Деси става част от гилдията на авторите на техническа документация в страната, като започва работа за един от лидерите на пазара в света на хазартния бизнес онлайн. Сега е член на теком България и част от Progress, която придоби Telerik през 2014 година - водещ доставчик на софтуерни решения в страната. Тя гледа на себе си като на експериментатор, за когото професията е по-скоро призвание, а кариерата - естествен процес в развитието на професионалните умения. Наред с писането, поддържа блог за родния си град и обича да се занимава с доброволчество.

Thumb image

Богдан Ковачев

С над десет години опит в програмирането, Богдан прекарва последните четири в специализация в iOS. За него интерес представляват разработки, целящи директното подобрение на ежедневието на крайния потребител. Богдан е партньор в Touch Awesome и е от създателите на iOS Meetups. Обича екстремните спортове и традиционния пловдивски айляк. Богдан не е веган.

Thumb image

Стефан Ставрев

Казвам се Стефан Ставрев. Професионално се занимавам повече от 10 години с проектирането и разработването на видео игри, интерактивни архитектурни визуализации в реално време, изкуствен интелект и интелигентни системи. Основател съм на игровото студио TRI Soft. Активно участвам и в неправителствени организации и състезания ( N.A.S.A. space apps chellenge, startUp weekend). Освен с разработка, се занимавам и с преподаване, като съвсем наскоро придобих научна степен "доктор". Водя избираеми и редовни дисциплини във ФМИ на Пловдивския Университет.

Thumb image

Невен Боянов

Невен е непоправим стартъп ентусиаст, предприемач, активист в Клуба на Програмистите във Велико Търново. Съосновател на Интерлекта – продуктова фирма в областта на мобилните комуникации и телемедицината с офиси в България и САЩ. Като визионер и мотиватор, той спомага фирмата постоянно да надминава собствените си възможности – не само в областта на технологиите, но и в създаването на стратегически партньорства и нови бизнес модели. Съосновател на Клуб Програмистите във Велико Търново – организация с нестопанска цел, насочена към образованието, създаване на нови умения и личностното развитие за хора от всички възрасти в областта на информационните технологии.

Thumb image

Лъчезар Канавров

Лъчезар Канавров е .Net програмист и консултант със солиден опит в enterprise проекти. Посвещава голяма част от времето си на най-новите и модерни платформи за web development. Към настояща дата е партньор в Slash Stars - фирма официален партньор на Telerik, предоставяща консултантски услуги в сферата на test automation и разработката на web апликации.

Thumb image

Стоил Стойчев

Стоил Стойчев е програмист на автоматизирани тестове и консултант, прекарал години в Telerik. Има дългогодишен опит като trainer на QA специалисти. В момента преподава как се правят игри и на невръстни програмисти като доброволец към Coding Pirates Bulgaria.

Снимки

Thumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb image
Виж всички снимки

After Party

Малкия Интер

Записвания

Архив

Контакти:
Екип